Moeder van Milan (6)

“De therapie die Lara heeft gegeven is zeer zinvol geweest voor onze zoon Milan. Lara weet precies hoe ze Milan moet benaderen zodat hij zich open stelt voor de therapie. Ook weet Lara wanneer het teveel voor hem is, zodat ze eerder stopt met de therapie. Milan heeft er veel aan gehad en kunnen de tips die Lara heeft gegeven goed in de praktijk brengen. Al met al kunnen we alleen maar lovend zijn over Lara en zullen wij haar ook zeker bij andere aanbevelen.”

Moeder van Anna (13)

“Lara werkt nu inmiddels al bijna 3 jaar bij ons met onze dochter met PPD-NOS en een algemene ontwikkelingsachterstand. Anna is inmiddels een echte beginnende puber en het gaat heel goed met haar. In de begintijd van onze samenwerking was dat heel anders. Lara staat altijd heel stevig en sterk en is een heerlijke standvastige begeleidster en tegelijk een hele lieve vriendin voor Anna. Ook Anna 's gezonde jongere zusje vind het geweldig als Lara weer komt! Lara is een topper; 'onze' topper!”

Vader van Jet (4)

“De creatieve therapie van Lara heeft ons dochtertje na onze scheiding veel goed gedaan waardoor het voor haar makkelijker te accepteren en te begrijpen was. Ik kan Lara van harte aanbevelen!”

Moeder van Inge (7)

“Onze ervaring met Lara Smink, Praktijk de Waterlelie, was zeer positief van begin tot het eind. Prima contact onderhouden over de bevindingen met onze dochter. Daarnaast was er een duidelijk plan en goede begeleiding. En het belangrijkste onze dochter, die best verlegen kan zijn kroop steeds meer uit haar schulp.”

Moeder van Rosalie (9)

“We zijn bij Lara terecht gekomen met onze dochter omdat zij veel boze buien laat zien. Eerder had ik Lara al gezien tijdens een workshop van haar op de school van mijn dochter. Toen maakte zij al grote indruk op mij vanwege haar vriendelijke en rustige uitstraling en haar deskundigheid op dit gebied. Later kwam van school uit ook het advies om met Lara te gaan werken.

Lara heeft eerst met mij gesproken en kennis gemaakt met Rosalie. De ‘klik’ was er toen snel. Zij heeft een duidelijk plan gemaakt, Rosalie geholpen om haar boosheid onder woorden te brengen en Picto’s voor thuis geïntroduceerd, die zij samen met Rosalie heeft gemaakt. Rosalie heeft goed gereageerd op de kunstzinnige therapie, tekenen en schilderen. Ze kon met hulp van Lara tot in detail boosheid weergeven in kleine tekeningen. Buiten het feit dat Rosalie het bijzonder leuk vond om met Lara te werken heeft zij ook veel interesse voor de rest van het gezin getoond. Het contact verliep prima en naast de werkmomenten met Rosalie was Lara ook makkelijk te bereiken door ons als ouders.”

(I.v.m. de privacy van de personen zijn er namen aangepast.)

 

ouders