Praktijk de Waterlelie biedt hulp en ondersteuning aan kinderen en ouders. Kinderen kunnen het in deze tijd van veel moeten en presteren ontzettend moeilijk hebben en daardoor niet lekker in hun vel zitten. Soms is het duidelijk waar het vandaan komt en soms ook niet. Eén ding is zeker, als een kind zich van binnen niet fijn of begrepen voelt, dan wordt dat op verschillende manieren zichtbaar in het gedrag. 

Als ouder heeft u al van alles geprobeerd, maar soms blijft een kind toch verdrietig, bang, somber of boos. Dit kan een ontzettend machteloos gevoel geven. Logisch, want u wilt dat uw kind zich goed voelt.

Praktijk de Waterlelie wil samen op zoek gaan naar wat er nodig is om te zorgen dat uw kind zich weer prettig voelt. Binnen de praktijk wordt er gewerkt met beeldende therapie of speltherapie. Afhankelijk van wat de hulpvraag is wordt er gekeken welke vorm van ondersteuning voor jullie het meest passend is.

De praktijk is aangesloten bij de N
VBT en opgenomen in het Register Vaktherapie. Hierdoor is het mogelijk om de therapie vanuit de aanvullende pakketten geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen. 

Praktijk de Waterlelie is geopend op dinsdag, donderdag & vrijdag en werkt op dit moment alleen met kinderen van de scholen; De Wereldschool en De Globe. Wel kunnen we u doorverwijzen naar collega therapeuten uit ons netwerk. 

Binnen de praktijk wordt er gewerkt met algemene voorwaarden. U kunt deze 
hier inzien. De algemene verordering van de gegevensbescherming  (AVG) is hierin opgenomen. 

Heeft u een vraag? Stel hem gerust.